Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler,

1994 yılında temeli atılan Bahçeşehir Koleji ”Eğitimde bir dünya markası olma” vizyonu ve “İnsanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler yetiştirmek” misyonu ile emin adımlarla büyüdü ve bu gün 50 bini aşan öğrencisiyle Avrupa’nın en büyük, dünyanın da sayılı eğitim kurumlarından biri oldu.

Bizler de Çekmeköy Kampüsü olarak 2.yılımızda artan öğrenci ve öğretmen sayımızla büyümeye devam ediyoruz. Ben de bu süreçte okul liderliği gibi zorlu bir görevi üstlenmekten büyük heyecan ve mutluluk duyuyorum.

Bir okulu okul yapan birçok etken vardır: Kurum kültürü, yabancı dil, sosyal etkinlikler, projeler, kazanılan başarılar bunlardan sadece bazılarıdır. En az bunlar kadar önemli başka kriterler de vardır. Onlar da eğitim kurumunun misyon, vizyon ve değerleridir. Bir okulun temel değerleri o okulda okuyan öğrencilerin yaşamdaki duruşunu etkileyeceği için oldukça önemlidir.

Bu sebeple bizi biz yapan değerlerimizin tüm okul paydaşları tarafından bilinmesi ve içselleştirilmesi oldukça önemlidir.

Biz Bahçeşehir Kolejiyiz,

• Sadece öğrencilerimize değil, öğrencilerimizle birlikte tüm topluma değer katmak,
  • Dünyanın her yerinde var olabilecek çocuklar yetiştirmek,
  • Yenilikleri takip etmekle yetinmeyip, dünyaya yenilikler kazandırmak,